Tillbaka efter helgens äventyr!

Hej hej!

Igår blev det tidig uppgång, Rickards föräldrar hämtade mig redan kvart i 7 och så åkte vi tillsamans till LV6 regementetsdag för att hälsa på min kära pojkvän,jag var lite spänd och nervös hade ju aldrig varit på en sådan dag innan men det var bara roligt. Det började med att vi såg alla värnpliktiga marshera in på gården för uppställning, det var verkligen roligt och spännande att se.

Sedan fick vi lyssna på en massa gubbar som pratade, en som sjöng nationalsången och sånt, kan ju påpeka att regnet bara öste ner så det måste vart en pina för militärerna som stod där, sedan fick vi en liten rundvisning utav Rickard innan vi begav oss till stället där man typ kunde få gå runt och titta på olika saker och sånt, det som jag var mest fashinerad över på dagen var en hunduppvisning där dem tränade spår, då en person hade gömt sig i en bil på en stor gräsmatta och Klippa som hunden hette skulle ta upp spåret efter människan och markera för dem andra vart den personen befann sig, häftigt att se!

När vi var färdiga så åkte vi till Åsa och hälsade på mina föräldrar och hämtade Shiva som skulle med oss hem till Rickard. Vi satt och fikade o tog en promenad för att visa området, mysigt!

Sen bar det av till Kungälv för att göra oss iordning för aty gå ut med kompisarna för mat på buffén Bamboo och utgång, blev en mycket trevlig och sen kväll, det gillar vi!!

Idag gick vi upp för att ta Shiva på morgonen sen så har vi verkligen tagigt det lugnt hela dagen, sett en film, tatt ut Shiva i skogen och kastat pinne, tatt en ordentlig tupplur mitt på dagen (2 timmar!!) haha...

Jag och Rickard tog samma tåg sen idag eftersom han skulle tillbaka till militären i Halmstad och jag till Kungsbacka, träffade några utav hans lumparkompisar också dem va jättetrevliga :)

Middag på Restauang Bamboo




Jag,Mine och Ansa på golden days...






Älskar dig mest <3




Jag och Emil:)





Nej nu skall Lindis sova...


Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0