Svar på frågorna

haha det blev två frågor, bra jobbat mina kära bloggläsare:)

Har du något skrivet från dina barngrupper?

Hmm, nej egentligen inte men ni kan få för att ni är sådana bra och trogna läsare.Barngruppen startade jag upp tillsamans med 2 andra vänner 2007, då startade vi upp i en lokal på Rosengatan i Kungsbacka, då träffades fyra barn tillsamans. Vi var inte så jättenöjda med det eftersom vi visste att det var så sjukt många mer barn i Kungsbacka med diabetes. Vi arrangerade en träff tillsamans med barnmottagningen, det gick jättebra och vi lyckades samla ihop cirka 12 barn och ordnade en bättre lokal. Det var en utav barnens föräldrar som arbetade som lärare på Toråsskolan, där vi fick låna en fritidslokal, tack gode gud för det! Sedan har vi gjort jätteblandaded träffar syftet är att barnen skall få se att dem inte är ensamna om sin sjukdom och föräldrarna skall få en chans att prata diabetes med andra än läkaren på sjukhuset.


Ett schema för träffarna eller något?

Hmm, vi har gjort verkligen ALLA aktiviteter, anlitat en trollkarl, haft besök utav en ballerina, dansat, sjungit, gjort ett luciatåg, pysslat, lekt lekar, gått tipspromenad, spelat bowling, varit på simhallen...jaa jag vill nog påstå att vi provat på det mesta. Nästa gång vi träffas skall vi ses på en lekplats för grillning, prat och Lek. Till och med Shiva skall få följa med hihi..

Mitt råd till er är att ligga på diabetesföreningen, det är deras plikt att hjälpa diabetesfamiljer och samankoppla träffar för berörda parter.


Kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: AnnaLisa

Såå himla fina bilder!

2009-05-11 @ 23:59:59
URL: http://annalisaochx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0