Natt-tankar

Hej hej!

Sitter uppe och väntar på syrran som har varit med sin skola på kryssning, hon pluggar på Chalmers, sjöfart logistik och då får man nog göra sådana roliga utflykter:).

Idag har verkligen Shiva varit uppe i varv heeela tiden, tog med båda hundarna på långpromenad och då blev dem i alla fall lite trötta, ibland känns det som att jag har skaffat mig ett barn, kärleken man känner är helt galet starkt till min underbara 4 fotade vän!

Jag har bestämt mig för att mitt fokus detta året efter studenten (5:e juni) kommer vara på Shiva och att jobba. Men sökte ändå in på tre utbildningar, har än så länge hört ifrån än där jag blev kallad på intervju, teckenspråkstolk, jag ägnade nästan en hel dag där och fick ha lektioner samt intervjuas och göra högskoleprovetsorddel samt ett annat prov, jag hade väldigt roligt den dagen och träffade mycket trevliga människor, men fick idag beskedet att jag inte kom in, jag ville ju inte komma in men ändå är jag besviken vet inte riktigt varför...Men nu är jag i alla fall helt övertygad om att jag gör rätt som väntar ett år med att studera vidare, jag måste ju veta vad jag vill med mitt liv och det vet jag ju inte, därför måste jag få "leka" ett år och prova mig fram till något som passar mig.

Imorgon skall syrran ha 21 årsfest, skall bli kul dock känner jag ju inte så många men det är alltid kul att lära känna lite nytt folk.

Har inte tagit några blodsocker idag, genomruttet och dåligt utav mig men har verkligen inte haft orken och viljan, men sådana där dagar får man verkligen inte ha för ofta, imorgon är det nya tag och då skall "stenkollen" komma tillbaka, hoppas jag!

Jag måste respektera att jag har sådana dagar, det är inte ok det vet jag, man skall inte glömma av att man har en sjukdom men ibland orkar man bara inte..

Många Kramar från
En trött Lindis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0