Goodmorning sunshine!

Hej hallå i det blå!

Nu väcktes jag utav en tidningsförsäljare som ringde på dörren, INTE okej hahaha..Men men det var ju skönt att kunna ligga och bara dra sig också:)..

Igår var dety studentfest på sociteten i Varberg, en görnice tillställning, dock var det en tjej på dansgolvet som råkade stämpla mig riktigt ordentligt så hade lite ont i foten där ett tag men men thats life, learn to live with it 

igår ringde dem ifrån Coop angående frågan jag väckt där om man får ha med doabeteshundar i butiken, han verkade positiv och ville komma på en sådan bra lösning som möjligt på problemet. Men jag vill få tookkontroll på Shiva innan vi går in i sådana ställen eftersom man vill göra ett så bra intryck som möjligt!

Har även fått brev från SOS, glömde skicka med intyg ifrån Shivas röntgen, suck vad jobbigt då måste man skicka in det innan vi ställs på kö, åååååå!

Hur gick det med blodsockret?
Det gick inte sådär kanon bra och jag är inte nöjd, hamnade på 22 och sådana värden. Så jag skulle pumpat på med en del insulin under kvällen men det gjorde jag inte. Jag har min pump så nedrans dumt, har den liksom innanför trosorna id höften och hur kul är det att börja gräva, då skulle folk börja undra...Så jag måste  komma på en smart plan hur jag skall lösa detta..Vill gärna ha pump eftersom jag känner mig säkrare med pump men kanske för att verkligen få till insulindoserna så skulle man haft sprutor? Det är ju bal snart också så man vill ju få lite koll på läget, hur man skall göra för att må så bra som möjligt och samtidigt ha roligt,jaa vad vet jag?

Missar jag gjorde som ni INTE skall göra?
* Jag kontrollerade inte blodsockret tillräckligt så jag märkte inte att jag behövde mer insulin.

* Jag åt INTE innan jag gick och la mig, och det borde vara straffbart om man gör som diabetiker eftersom det är såååååå viktigt. Så mitt tips till er är verkligen att sväng förbi någonstans att käka innan ni lägger er, sov aldrig på tom mage.

Men kvällen var grymt lyckad annars!

Idag så skall jag träna på Sportslife och åka ner och hämta Shiva som är med mina föräldrar i deras sommarstuga, Rickard dyker förhoppningsvis upp under dagen också..

Kram på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0