18/5-09

Hejhej!

Igår blev det en jättemysig dag med Rickard och Shiva i sommarhuset, vi grillade, tog en härlig strandpromenad, gick på klipporna och andades in havsbris och åt en jättegodmiddag med en beckfilm på. Kan det bli bättre? Inte för min del i alla fall.

Önskar att det var såhär jämt..

Nu är jag i skolan och har datorkunskap som vanligt på dessa lektionerna fattar jag verkligen ingenting men men..

Det kommer bli en hel dag i skolan idag och planering utav vårsalongen blir sista lektionen, vårsalongen är ju imorgon, den dagen önskar jag redan var över igår om ni förstår, det skall bli roligt att vara konfrencier, skall ha min balklänning och få sminkning utav stylisterna, men vill ändå att dagen imorgon skall vara över...

Idag skulle jag vilja föra in något nytt i erat liv, när ni ser en vän, familjemedlem eller släkting, le och säg "hej, vad kul det är att se dig", dem få orden kan göra så mycket i en annan människas liv, sprid glädje och stärk personer. Jag har försökt föra in detta i min klass nu och många har tagit tag i det och försöker få alla att känna sig viktiga, starka och välkomna. För in det i din bekantskapskrets också, det är så viktigt att människor förstår att dem är omtyckta och viktiga, just du kan bidraga till detta.

Många Kramar från Linda

Kommentarer
Postat av: Maria Eriksson

:-) Jag brukar faktiskt säga just den frasen när jag träffar folk jag känner och även nya bekantskaper.



Hoppas det gått bra med vårsalongen och att du får fler mysiga dagar med Beck... ;-)

2009-05-18 @ 18:35:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0