To do list strykt

Hej hej!

Nej det blev ingen to do list check idag, klarade av en hel del dock inte allt. Men dygnet har BARA 24 timmar, hur jag än vill vrida och vända på klockan så går det inte..Tror det kommer dröja länge innan jag kommer riktigt inse det. En sak har jag i alla fall helt bestämt mig för idag, jag skall INTE sätta upp mer mål än vad jag faktiskt klarar av, som i måndags då var det galet mycket, satt och pluggade took mkt, sen hämtade Rickard mig och vi ägnade större delen utav våran tid till Shiva, för det är det vi tycker är roligt hihi, sen åkte vi till skolan och jag representerade skolan för gymnasienämden i Kungsbacka, jätteroligt och inspirerande men dock vet jag egentligen inte vad JAG får ut utav det, visst det låter själviskt men ibland måste man tänka på sig själv, efter mötet med gymnasienämden så rusade jag och Rickard iväg till barngruppen, fullpackad  dag, visst väldigt roligt men man måste ha tid att andas ibland, skall jag vara helt ärlig så har jag inte det ibland, suuuuuck!!

Idag har jag i alla fall gått klart gångerna på körskolan med teorin, nu är jobbet att få bra poäng på datorn också som man övar på innan man får boka teoriprov, än så länge skall jag nog inte ta ut segern eftersom mitt poäng var 31/70, och tror man skall ha 50 för att bli godkänd, så ingen höjdare direkt. Skall nog sätta mig med Rickard i helgen och öva, jag skall hjälpa han med projektarbetet och hans kall hjälpa mig med körkorts teorin, min pojkvän är väldigt bil intresserad för er som inte visste det:).

Så det är i alla fall en sak att pricka av, sen har jag hunnit med en hel del annat också, det viktigaste är ju givetvis min underbara lilla Shiva, hon har blivit rastad med två långpromenader idag och, så har vi varit på ängen och lekt och så kom Susann med sin hund Princess så då fick Shiva leka och ännu mera stimulans, det resulterar i en belåten matte och en belåten Shiva, perfekt!

Så dagens viktigaste tanke som funnits i huvudet:
Vad gör jag saker för egentligen, min egen skull eller någon annans skull?

Svaret blev:
Jag gör oftast saker för någon annan skull.

Återgärden blir:
Skall börja göra mer saker som jag själv vill och behöver, inte någon annan!

Om ni kom ända ner hit får jag passa på att önska er en god natt:)

KRAM LINDA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0