Rådsmöte över..

Hej hej!

Kom hem ifrån Jönköping igår och måste säga att det var ett grymt lyckat möte, där vi även passade på att ha en lokal aktivitet med våra medlemar, vi blev ett gäng som träffades och hade presentation utav UngDiabetes, sedan hade vi pepp talk tillsamans med medlemarna från jönköping och diabetesföreningens ordförande där, om vad för aktiviteter som skulle kunna bli aktuella mm.. Många ideér var redan spikade bland annat guitarrhero tunering med pizza bakning, shit vilken bra idé:) En utav killarna från jönköping hade precis fått diabetes, skrevs ut ifrån sjukhuset i måndags, måste säga GRYMT bra att han tog tag i det med en gång att träffa andra med diabetes, sjukt viktigt och bra att gå med i en diabetesförening med en gång för att få träffa andra med diabetes, det gillar vi!!

För er som inte vet det så är ju diabetesförbundets föreningar upplagda såhär:

                                                     1. DIABETESFÖRBUNDET
                                                      2. LÄNSFÖRENING ( i mitt fall, hallands länsförening)
                                                      3. LOKALFÖRENING ( I mitt fall Kungsbackas diabetesförening)

När man blir medlem i diabetesförbundet, skickar dem en atomatiskt vidare till läns/lokalföreningen, så man är ju givetvis medlem i alla 3 på en gång, det är inte en avgift o så för varje förening.

Lägret kommer äga rum i Augusti och kommer ha ett cirkus inspirerande tema, känns jättekul, men nu börjar all planering som kommer bli sjukt kul men sjukt jobbig hahaha... Jennifer du kan andas ut man får vara 18 år på lägret också men dock inte 19 ;)

För dem som är mellan 18-30 år kommer det äga rum en SPA helg i April, som är full anmäld, jättekul, synd bara att jag är i Valencia då.Men Valencia blir säkert också jätteroligt, men det känns bara som man kommer missa jättemkt hemma..

Barngruppen kommer ha besök utav Ballerinan Ami idag, AnnaLisa kommer hjälpa till i början eftersom jag är på möte i skolan och representerar skolan på gymnasienämdens möte.

Rickard kommer idag med igen, saknat dig som tusan under helgen och i Augusti kommer det bli grymt tufft att du går in i lumpen, men vi kommer klara detta precis som allt annat vi har klarat.Älskar dig <<<<3

Allt har gått bra med Shiva här hemma, Henke hade henne på hundkursen och sen har mamma haft henne. Det hade gått riktigt bra för henne och hin hade varit den hunden som alla tittat mest på hahahhaha, min lilla sötisvovve...

Ni läsare brukar ha smarta tips att ge, vad skall man göra om man har en kompis som man tycker man ställer upp för i vått och torrt men att hon ALDRIG ställer upp på samma sätt emot en själv? Jag verkar inte betyda sådär grymt mycket för dig som du betyder för mig, eller så har du bara svårt att visa det?  Bryta kontakten eller låtsas som det regnar??
 
Många Kramar från Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0