Hello bloggers:)

Okej då kan vi alla konstaterra att melodifestivalen inte alls var bra, vad sjutton hände med underbara och duktiga Amy Dimond?? Hon skulle vi skickat till globen, nu håller jag ¨på Molly Sanden.

Jag har fått förfrågan hur jag tycker att man skall göra om man vill gå ut på krogen och dricka alkohol som diabetiker, hmmm jaa jag kan inte svara på hur man skall göra som diabetiker men jag kan berätta hur jag gör som diabetiker, så detta är alltså nu ingen läkarrekomendation.

Kan börja med att jag gärna lägger mig högre i blodsocker för att jag INTE vill riskera ett lågt blodsocker om man fått i sig alkohol, sedan proppar jag min handväska fullt med dextrosol, en liten chips påse och smågodis ifall jag skulle behöva. Innan jag går ut på krogen så skriver jag DIABETIKER på handflatan och det är något som jag tyycker känns säkert eftersom man lätt kan komma bort ifrån sina vänner när man är på krogen och ifall olyckan skulle vara framme så vill jag att folk skall veta att man inte har däckat utav för mycket alkohol utan att man faktiskt behöver medecinsk hjälp.

Jag tar ganska många blodsocker under kvällen för att hålla det lilla vakande ögat och det tar jag när man behöver uppsöka en toalett då kan man kolla det samtidigt, har freestyle mätaren och den tar ju typ 5 sekunder hehe..

Sedan efter krogbesöket så vad du än gör, gå förbi korvkiosken och få i dig något att äta, det misstaget har jag gjort en gång och kommer ALDRIG göra igen, blev medvetslös och var inte långt ifrån att behöva använda glukagon...Så se till att äta innan du går och lägger dig. även ifall du inte är hungrig eller "känner dig bra" som det så fint heter, ät en korv med pommes eller nått..Det kan i värsta fall rädda liv skulle jag vilja säga!

Sedan får du inte glömma av att ha roligt det är givetvis det allra viktigaste!!

Många Kramar från en trött Lindis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0