Hej och hå vad klockan går

Heej alla bloggläsare:)

Nu har jag avnjutit en goood middag som bestod utav fläskfilé och pommesfritez med två såser en ostsås och en brunsås, supergod!

Har även skrivit ett email till styrelsen i KBA diabetesförening ang min idé om att samla in pengar till diabetesforskningen, Tanken är att samla ihop pengar genom en basar som består utav loppis, ansiktsmålning för barnen och jaa? vad mer kan vi komma på? Sedan lämnar vi över pengarna i slutet på världsdiabetesdagen till ansvarig för forskningsfonden:).

Frågor från styrelsen väcktes bland annat om vart man skall ha alla loppis sakerna fram till loppisdagen, jaa det vet jag inte riktigt än, mitt garage skulle aldrig gå för det är så mycket saker i det ändå haha...

Men jag tror VERKLIGEN på mottot "många bäckar små..." , kanske att man skulle kunna få in 5000 kronor på en hel sådan här dag?? Givetvis säljer man "Sötis" och "Livets löv" också.

Tänk om ALLA diabetesföreningar skulle arrangera en sådan här basar och tjäna in minst 5000 kronor då skulle det ge forskningsfonden 5000* 105 = 525.000 kronor!!! fattar ni eller??? vad grymt mycket man skulle kunna forska fram...Jag läste på hemsidan att det fanns 105 stycken lokalföreningar, vad säger ni blir ni peppade utav ett riks samarbete???

KRAM PÅ ER ALLA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0