Framme,ätit och trött

Hej hej!

Nu är jag framme i gävle det tog ett jäklans tag att komma hit, men men..Blev lite mat med Björn på en foltom restauran här inärheten. Pumpen alarmar för ocklusion så har bytit allt som kan tänkas vara fel, hittade inget men ändå.

Nu skall jag i alla fall träffa dem underbara diabetikerna en helg, helgen kommer bestå utav rådsmöte. Vi kommer gå igenom mycket  angående hemsidan, den behöver verkligen förnyas, cycklingsprojektet som kommer äga rum i Sverige, erkänn coolt det skall typ cyckla en massa diabetiker runt i Sverige från norr och söder och sedan mötas upp i Stockholm för ett stort event, känns jättebra och påvägen kommer det vara en massa stopp och bli en del jippon för att samla in pengar och uppmärksamma diabetesforskningen!Detta kan du läsa mer om på våran hemsida (http://www.ungdiabetes.se/)

Vi kommer nog även att gå igenom mitt läger ganska noga, det kommer ha cirkus tema och äga rum i Åsa, erkänn coolt! Vill du hängapå? skriv ut en anmälan från hemsidan och skicka till förbundet!

UngDiabetes har ju även varit på "DiabetesForum", vet ni inte vad det är så kan ni läsa här vad ungdiabetes ordförande skrev om diabetesforum:

Den 11 och 12 maj deltog Ung Diabetes på Diabetesforum som ägde rum i Uppsala. Forumet är en kongress med fokus på diabetes och diabetesvård med föreläsningar och utställningar, 1030 personer besökte forumet i år. Vi passade på att berätta om vilka vi är och vad vi gör, och visa vårat mottagningsformulär för deltagarna. Det var roligt att se att så många redan känner till oss, och kul att kunna berätta för de som inte visste. Vi fick jättebra respons på mottagningsformuläret och många vill börja använda det vilket också är kanon! Har du testat det? Ladda ner det här på hemsidan. Den spännande tävlingen vi hade där man skulle gissa vår rådsmedlem Anders blodsocker lockade många deltagare som slogs om fina priser som våra snygga t-shirts och nyckelband. Ett par intensiva och lyckade dagar som vi hoppas bidrog till att nå ut till fler som kan ta del av Ung Diabetes!

/Therese Knutsson

Filmen är slut nu "I taket lyser stjärnorna", jag gillade inte den jättemkt men ändå var det något jag fastnade för...hehe krångligt skall det va hahahaha...

Kram och godnatt från en trött Lindis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0