Update!

Hejsan Kära bloggvänner!

Längesedan vi hördes men nu är det dags för liteblogginlägg från mig:)

Livet går i 110 km/h just nu med jobb, Shiva, umgås med vänner och allt annat som behöver göras runt omkring. Sen sist vi hördes så åkte jag ju till Åsa i torsdags kväll  efter jobbet, där passade jag och mamma på att ta ett kvällsdopp i havet med mina hundar, supermysigt! Sedan tittade vi på film och bara mådde bra.

I fredags så åkte jag och mamma ner till djuraffären i Åsa för att jag ville köpa något roligt och stimulerande till Shiva, det blev en jätteroligt men tyvärr jättedyr leksak som man kunde lägga godis i och så fick hon snurra på dem olika stationerna på leksaken för att hitta godiset, det är jättestimulerande för henne och hon blir ganska trött när hon lekt med den hihi..Sedan lagade jag och mamma paella (spansk maträtt) över öppen eld och bjöd dit några vänner så satt vi och hade trevligt med dem resterande kvällen, skön och lugn dag!

I lördags så var det jobb för min del, sedan träffade jag Mine och Angelica på Kungsmässan så gick vi och kollade ppå presenter till födelsedagsbarnen AnnaLisa och Susann, till susann blev det två vinglas och AnnaLisa fick en handväska, plånbok med lite pengar i och läppglans. Sedan åkte jag ner ännu en gång till Åsa och bara mådde bra. 

Söndag var jag på dop, min sysslings son skulle döpas, det blev en Gabriel, jättego liten bebis. Efter dopet i kyrkan åkte vi hem till dem, då gick vi på tipspromenad och fick svara på frågor om bebisen, allt ifrån "Gabriell har redan blivit bäst i klassen, på vad? Svaret var Baby massage. En annan fråga var att Mamma Mia kräktes i bilen på vägen ner tilll förlossningen, Vad sa Pappa Maurits då? Torka av det på sätet var svaret och alla som känner Maurits vet att han är jätterädd om sin bil så det var ju lite roligt haha:)...Träffade många släktingar till mig där som jag aldrig träffat eller inte träffat på väldigt länge. Så det var skoj! Efter dopet så blev det jobb för min del, efter jobbet bar det av till Ansa för att fira hennes 19 årsdag. Fullfart medvetslös! haha

På måndagen blev det en tidig uppgång eftersom jag började jobba redan klockan 07:00-16, skall inte klaga för det är ju roligt att få tjäna egna pengar men ibland önskar man lite ledigt det måste jag ju erkänna haha..Efter jobbet bar det snabbt iväg hemåt för att göra mig iordning till Susanns kalas, hon blev 20 den stora tösen! Efter det åkte jag och Rickard till Åsa för att lämna Shiva till mamma, sen hit hem för litekyckling och potatissallad innan hemgång. Rickard har varit bortrest 4 dagar och kom hem med ett par örhängen till mig med änglar, hur fina som helst, jag blev jätteglad! Han är omtänksam min älskade pojkvän!

Tisdagen bjöd också på jobb från kl 07-16, sen åkte jag hem och träffade brorsan och föräldrarna för att sedan ta oss ner till Åsa.

Idag är det ju onsdag och den dagen började med lydnads träning för Shiva, långpromenix med mamma och hundarna och sedan kom Henke (min bror) med en tjej som heter Helena, hur underbar som helst. Vi får hålla tummarna för att det håller mellan dem eller nått man vet inte så mkt, har träffat Helena två gånger. Helena försöker övertala mig att läsa Matte B till hösten och har lovat att hjälpa mig men dte vet jag inte om jag vill gå med på hahaha...

Idag kommer jag jobba 16-21.

Diabetesen då?

Dem nya lägre doserna fungerade inte för mig, jag blev hög hela tiden låg konstant på 17-25 så har fått höja dem igen och nu fungerar det ganska bra, vaknade med ett värde på 9 imorse, helt ok för att vara mig.

Nej nu skall jag börja söka utbildningar till hösten:)

Kram på er alla!

//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0