Hej och hå X200

Hej hej!

Igår åkte jag och mamma och besökte min mormor, det kändes jätteskönt att få besöka henne även ifall det är en tuff process. Shiva var med hos mormor, det tyckte hon var skoj och jag själv såg det som riktigt bra miljöträning. Sedan åkte vi och handlade lite grillmat och annat smått och gott för att bege oss ner till sommarhuset. På vägen till Åsa stannade vi till hoss Shivas kompis Sunny med matte och satt där och fikade en stund och lät hundarna leka, för en gång skull hade lilla Shiva övertaget i leken det var lite kul att se faktiskt haha! Hundarna hade i alla fall väldigt roligt tillsamans, det gillar jag:)

Sen åkte vi ner till Åsa och gjorde en jättemysig grillmiddag och satt där och mös lite, jag, mamma pappa och Henke och hundarna givetvis hihi:)

Efter maten tog jag en promenad bort till Fannie och satt där och snackade ett tag, jättemysigt att få träffa lite vänner också i detta hektiska liv man lever hehe..

Nu skall jag och Shiva åka till Rickard för att träffa hundungdomarna i Kungälv och sedan åka hem till honom för lite mys och festplanering hehe;)

Kram på er alla!!

Shiva och Sunny:






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0