Info från gbg diabetesförening

Hejsan!
Här kommer lite info från göteborgs diabetesförening, vad som händer där:

5 februari    Träff för far- och morföräldrar klockan 18-20. Mötet hålls av en mormor till en 7-årig diabetiker och kommer framför allt att vara en diskussionsstund, samt information om hur man kan hjälpa sina barn och barnbarn när det gäller diabetesen (att våga vara barnvakt, info om mat m.m.). Man behöver inte vara medlem. Anmäl deltagande till kansliet:
031-711 69 54.
 
18 februari    Träff för föräldrar kl. 18.30. En chans för föräldrar till barn med diabetes att tala om allt som rör diabetes, samt lära känna andra i samma situation. Det finns också möjlighet att planera in aktiviteter för barnen.
 
25 mars    Kalasmat för barn med diabetes kl. 18.30-20.30. Temakväll med Katarina Hesselgran, utbildad friskvårdsrådgivare med typ 1-diabetes och tvåbarnsmamma. Hon kommer att tipsa om god mat som barn tycker om och som håller blodsockret på en bra och stabil kurva. Anmäl deltagande till kansliet: 031-711 69 54.
 
1 april        Träff för föräldrar kl. 18.30. En chans för föräldrar till barn med diabetes att tala om allt som rör diabetes, samt lära känna andra i samma situation. Det finns också möjlighet att planera in aktiviteter för barnen.
 
(Maj            Om intresse finns träffas vi och spelar brännboll i Slottsskogen.)
 
(Augusti        Om intresse finns träffas vi och paddlar kanot.)
 
 
 
Samtliga av dessa aktiviteter hålls på kansliet på Bomgatan 7 i Göteborg (en hållplats söder om Lisebergs södra ingång) och är gratis för medlemmar (träffen för far- och morföräldrar är gratis utan krav på medlemskap). Medlemskap kostar 290 kronor per år. Information om föreningen finns på www.diabetesgbg.se. Där finns även pdf-versioner av vår tidning, där man kan läsa om vad vi har gjort under det senaste året. (skrivet utav Malin Öberg)

MVH
Linda

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag tycker verkligen detta är kanon att de finns sånt här! Jag tycker de borde finnas något sånt här för oss äldre med diabetes också, de kunde varit såna diabetes träffar bland ungdomar också men tyvärr verkar de inte finnas något sånt här jag bor :( tråkigt!

2009-01-28 @ 21:11:19
URL: http://camilladiabetes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0