Helgen är slut!

Hej hej!
Nu är helgen slut och skola väntar imorgon, helgen har varit ganska fullspäckad i fredags så hämtade mamma mig i skolan och därifrån fick jag övningsköra till Kungälv, väl i Kungälv så fick jag vänta 45 minuter på att Rickard skulle sluta jobba, SUUUCK! Så jag och Shiva stod och frös utanför mcdonalds haha!

Sedan blev det förfest och utgång för att fira hönan som blev 18:) Det var en väldigt lyckad kväll och jag hade jätteroligt, mitt problemm är väll dock att jag blir väldigt nervös pga diabetesen när det handlar om fest, så jag blir väldigt blodsocker desperat om jag skall vara ärlig, blodsockret var ganska högt under hela kvällen men jag hade det ändå under kontroll..Innan vi gick ut på krogen så gick jag, Rickard och Emil och åt så att jag inte riskerade lågt blodsocker...

Min väska var även fullproppad utav smågodis, så risken var givetvis låg att sockret skulle gå ned men men:) Det är faktiskt min räddning för psyket att jag vet att jag alltid kan ta något om jag blir låg, låter säkert konstigt men men!

På lördagen så var det väldigt chill vi kollade på två filmer American pie och American history X båda var väldigt bra.Sedan gjorde vi många mysiga promenader med Shiva och hade monopolspel där jag van mohahaha -------------->>> LINDA VANN!!!! haha

Idag har vi kollat på reprisen på let´s dance Blondinbella åkte ut, det tyckte jag faktiskt var lite tråkigt hehe...Sedan lämnade vi Kungälv och åkte hem till mig:=)

Idag var vi också på Tacomiddag hos Susann, Supermysigt!

Kram på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0