Helg!

Hejsan alla vänner!
Vad roligt att det är ett gäng som läser bloggen:). I helgen tog jag Shiva och åkte till pojkvännen, helgen bestod utav fredag åkte vi till Hönö och träffade Rickards mormor för första gången, det var trevligt! Det blev kaffe och fika. Jag var faktiskt lite nervös för att vi skulle komma in på att jag hade diabetes just pga att folk är så jäkla fördomsfulla och inte vill bjuda på fika eller att dem skall säga en massa konstiga saker om diabetes, jag vill alltid lära känna människor först innan jag berättar om diabetese, detta är absolut fel men allmänheten har så mycket fördomar, detta måste förändras!!Vi kan nog bara förändra det genom att vara öppna så skall verkligen förändra mitt sätt att tänka här. Vad tycker ni??

Lördagen bestod utav att aktivera Shiva på olika sätt, min pojkvän Rickard bor nära skogen och har egen mark därför kunnde vi ha Shiva lös, vi spårade först, en gömde sig och den andra tog hand om shiva när hon sökte. På kvällen åkte vi till Hemmakväll och hyrde film och köpte godis, mmmmmmmm vad mysigt : ), Jag äter faktiskt godis som vem som helst men tar insulin och försöker hålla mig till helgen, vad tror ni om den teorin?Vi såg på Wallander Mastermind, kan verkligen rekomendera den, sjutton vad bra den var!!!

Söndagen:
Bestod utav frukost och sedan åkte vi till Hedeforsen ( Shivas kennel), där tränade vi och fick verkligen upp ögonen hur man skall träna och hur man INTE skall träna, jag har haft problem att få sShiva att gå fot och har dragit för mycket i kopplet, men med otroligt mycket beröm, att man backar och tar Shiva tillbaka när hon drar gick det galant att få Shiva att gå fot, Vad duktig du var Shiva! Gå gärna in och kolla på hedeforsens hemsida (www.hedeforsen.se).

Helgen har även bestått utav mycket blodsocker tagningar, men vill så gärna hålla koll på blodsockret, det har legat mellan 8-15, 15 efter godiset!! Men men det får man ta;) Skall ta mer blodsocker under tiden nästa gång.

Nu skall jag och Rickard spela Guitarr hero:)

KRAM PÅ ER!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0