Godmorgon!

Godmorgon godmorgon!
Idag var engelska läraren sjuk, så min första skoldag kommer bestå utav EN lektion haha:) Jag har precis kollat på Mamma Mia med Helena och mamma den är såååå jäkla bra!!!

Blodsockret låg på 7.5 idag,strålande!

Frukosten bestod utav en halv ost smörgås och en skål med brainflakes och mjölk, hoppas kroppen blir nöjd med det och blodsockret inte sticker iväg.

Julen har bestått utav två gånger då jag fick för lågt blodsocker och tuppade av, en gång på julafton och en dag på min födelsedag, julaftonen antar jag det var för att jag inte åt direkt mycket och julbordet består ju inte direkt av en massa bra saker för diabetesen, egentligen skulle väll jag typ behöva pasta nått som stannar kvar i kroppen,nästa julafton kommer vi nog ha en stor kalkonmiddag eller nått istället,julbordet fungerade ju som sagt inge vidare...

Gång nummer 2 då jag svimmade var på min födelsedag, här vet jag garanterat varför jag svimmade!! Fyller år den 28:e december men firade med vänner den 27:e December, först var det hemmafest här och sedan blev det utgång på gammleport, Ett gäng gick och käkade på mcdonalds medens ett gäng blev kvar på gammleport ett tag, givetvis var jag en utav dem som stannade på gammleport och INTE åt. Sedan åkte vi hem till kungsbacka tog en taxi från stationen och hem, åt ingenting innan jag gick och la mig, la mig på ett värde av 7.0, klantigt av mig att inte äta men jag lärde mig en rejäl läxa, när dem skulle sjunga för mig på morgonen fick dem sluta sjunga och hämta en massa söta saker så jag fick i mig socker, hopp en sådan födelsedags början kan man ju också ha.

Så mitt råd till alla diabetiker är att käka innan ni går och lägger er efter en ute kväll, det skall ialla fall jag göra...

Idag skall jag vara barnvakt så Henke får passa Shiva,snäll bror jag har!!

Kramar Linda

Kommentarer
Postat av: AnnaLisa

Ajsing ajsing :P

Men det är inte alltid lätt att komma ihåg när man är snurrig i huvudet ;-)

2009-01-09 @ 12:10:54
URL: http://annalisaochx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0