Bra med diabetes

Hej Kära bloggläsare!

Idag tänkte jag prata lite om mina bra upplevelser med diabetes och vad faktiskt sjukdomen har gett mig:

1. Fått ett oerhört stort kontaktnät:
Idag har jag vänner över nästan hela sverige som jag känner pga min diabetes, Jag har en kompis som helt klart är min allra bästa vänn, vi träffades genom diabetesen på ett diabetesläger och har hållt ihop i vått och torrt. Idag går vi i samma klass, pratar nog i telefon en gång per dag och gör allt tillsamans!

Kontaktnätet innebär också att jag har fått barnvaktsjobb.

2. Jag kan mer än många andra om min kropp och det är jag riktigt stolt över och har kunnat och har idag kunnat använda mig utav det många gånger i tex skolan.

3. Läger, jag har åtminstonde varit på ett diabetesläger varje sommar och träffat andra barn med diabetes när jag var liten och nu idag är jag själv ledare på diabeteslägret och måste säga att jag har nog lika roligt som barnen! Ni som har barn med diabetes,se till att era barn kommer på läger, det är viktigt!

4. Jag har utvecklats som person,blivit starkare och tryggare människa i vissa lägen, idag sitter jag med i svenska diabetesförbundets ungdomsråd, åker på konferenser och reser jag aldrig trodde var möjligt på alla reserna har jag varit en offentlig person och pratat med mycket nya människor och det är viktigt att man gör något bra utav sin sjukdom som detta tror jag.

Detta var listan än så länge=)

Kan inte ni skriva en lista som komentar till mig så lägger jag ut det här på bloggen, kan vara kul o se vad andra har för födelar=)!

KRAMAR FRÅN LINDA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0