Högt och jobbigt?

Hej alla mina kära bloggläsare!


Just nu ligger jag på 18.5 i blodsocker och känner mig inte alls motiverad till att göra någonting. Kommer ni ihåg det där medelandet jag skrev om att man kunnde kasta in diabetesen i en fängelse cell och kasta bort nyckeln? så känner jag för denna jävla sjukdom just nu, japps som sagt detta är en utav dem fåtal gångerna som man får svära, så ni vet hehe:) Jaja sådana dagar får man ha, imorgon är det en ny dag och då får man ta nya tag!
 
Skall be min diabetessjuksköterska att hjälpa mig ställa in pumpens "medelvärde" så att man kan trycka in sitt blodsocker och pumpen själv rekomenderar hur mycket man skall ta, väldigt smart funktion tycker jag!

Har följt ett omdebaterat ämne på listan betamed.se angående kost och diabetes, om man skall gå på LFHC kost, skall jag vara helt ärlig så vet jag inte riktigt vad det innebär men jag har en väldigt starkt åsikt kring diabetes och mat det är KRÅNGLA INTE TILL DET!, vi diabetiker omringas hela tiden utav kost och motions riktningar att det till slut kan bli att man skiter i allt istället, som diabetiker är det ju väldigt lätt att få en ovänskap med maten eftersom maten och blodsockret kanske inte alltid kommer överens.

Min filosifi är att man får försöka i allra största mån lägga godis och efterätter på helg och vardagsmat på vardagen. Sedan tror jag att motion är A och O när det gäller diabetes, vad tror ni?Men det är viktigt att alla följer sin egen filosofi vad man själv tycker är bra, detta är ju som sagt vad jag tycker.

Ha det toppen, skriver nog ett till inlägg innan läggdags!

Många Kramar från
En hög Linda

haha är inte det roligt att få säga ibland:)


Kommentarer
Postat av: Camilla

Uh jobbigt med högt blodsocker. Vet du varför de blev högt?



Jag har nyss skrivit ett inlägg om hur viktigt de är med motion och kost för diabetiker.:P

2009-02-04 @ 23:17:32
URL: http://camilladiabetes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0