Läger update!

Hej hej!

Nu har vi alla fått vila ut efter en galet rolig helg i Åsa på diabeteslägret.

Fredagen började vi h'r hemma med tidig uppgång och åkte till ICA MAXI för att storhandla frukostmat, frukt, dextrosol. jaa allt vad vi kunde behöva. Sedan åkte vi vidare till min kompis AnnaLisa så vi fick skriva ut alla våra papper eftersom våran skrivare hemma inte fungerade. Efter det åkte vi i en fullpackad bil till lägergården och packade upp alla våra varor och började jobba, skriva tipspromenad frågor, kolla igenom schemat mm. Sedan blev det lite pizza för våran del innan vi skulle möta upp första lägerdeltagaren som kom lite tidigare än alla andra pga långresväg.

Sedanbörjade det verkligen droppa in hela dagen från klockan två när lägret började 5 men det gjorde inte så mycket för vi var ju ändå färdiga med allt.

När klockan var slagen så började vi med en massa lära känna lekar som verkade uppskattas jättemycket eftersom precis ALLA var med!, det brukar ju alltid vara några som protesterar högljutt, men alla var med med glatt humör. Efter det blev det korv med bröd för hela gänget.

På kvällen så kom mina vänner Phillip och Isabella för att uppträda för dem, också väldigt lyckat för Isabella sjunger som en gud och Phillip spelar som en så det är ju en väldigt lyckad kombination!!

Efter det gick vi ner till havet och badade,

Lördagen började med tidig uppgå¨ng för frukost sedan tog vi alla en promenad till Idrottshallen där cirkusartisterna väntade och cirkusen skulle börja. Den dagen gick ut på en massa olika akrobatiska övningar, övningar i trapetts och jonglering, mycket roligt och uppskattat! Klockan 12 bröt vi för lunch och sedan blev det mer cirkus 'nda till klockan två då vi begav oss hemåt för att få en massage utbildning utav en massör som kom, mycket skönt och lyckat.

Efter det blev ett dopp i havet nödvvändigt så då gick vi till stranden.

Sedan blev det tipspromenad och 5 kamp!

Söndagen började med ännu tidigare morgon för frukost och städning, sedan begav vi oss ner till idrotthallen för mer cirkus till klockan 12, sedan blev det lunch och som avslutning på helgen blev det föreläsning om diabeteshundar av en kvinna ifrån soshundar. Hur spännande som helst, hon berättade för oss att ambulansbesök för henne blev en vardag innan hon skaffade sig sin diabeteshund och den enda gången hon åkt ambulans efter hon skaffade hunden var när hon var på läkarbesök och inte fick ha med sig hunden, helt fantastiskt egentligen.

Sedan blev det gruppfoto och hejdå!

Dock inte för oss som fick vara kvar att städa tyo 2 timmar men sedan gick vi till pizzerian, jag helena, frida och henke2 (som hjälpt oss städa)..

Efter det blev det mys framför en film innan alla somnade thihi..

KRAM PÅ ER ALLA


Kommentarer
Postat av: Anonym

Intresant blogg. Har nämligen också diabetes.

2009-08-10 @ 19:14:44
URL: http://diabetesmannen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0